Buitenschoolse opvang en brede schoolactiviteiten

Buitenschoolse opvang bij Freekids De Mei!

Voor de schoolkinderen van 4 tot 12 jaar biedt onze pedagogisch medewerker op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naschoolse opvang aan. In de uren buitenom de schooltijd van uw kind(eren) bieden wij een prettige verblijf voor uw kind, waarbij gekeken wordt naar de behoeften van ieder kind. Bij ons wordt uw kind gewaardeerd en geaccepteerd zoals hij/zij is. Met het uitdagende en inspirerende programma is uw kind bij ons in de juiste handen.

Voor de peuterspeelzaal kunt u terecht bij De Pionier waar wij Peuterspelen aanbieden voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ook als uw kind met vier jaar naar basisschool De Mei gaat is uw kind van harte welkom op de peuterspeelzaal van Freekids De Pionier. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is onze peuterspeelzaal geopend en wordt uw kindje op vaste dagdelen in de week voorbereidt op de basisschool.
Kijk voor meer informatie op onze website: www.freekids.nl

Inschrijven? Dat kan!

Voor Peuterspelen De Pionier kunt u inschrijven via:

Inschrijven voor Peuteropvang/VVE


Voor buitenschoolse opvang De Mei kunt u inschrijven via:

Inschrijven Buitenschoolse opvang (BSO)


*Ook op de locatie zelf kunt u uw kind(eren) inschrijven!

Brede schoolactiviteiten

De Mei biedt het hele schooljaar door verschillende Brede schoolactiviteiten aan. Dit zijn activiteiten die buiten schooltijd worden georganiseerd maar wel gelinkt zijn aan de activiteiten die onder schooltijd plaatsvinden. U kunt dan denken aan; judo, freerunnen, DJ-skills, eigen kamer ontwerpen en muzieklessen/